Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Înainte de a utiliza acest site, vă rugăm să citiți cu atenţie enunțurile de mai jos, care se aplică acestui site și tuturor materialelor din interiorul lui.

Prin accesarea și folosirea site-ului, confirmați că ați citit și acceptat acești termeni și condiții. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm încetați navigarea pe acest site.

Vă mulțumim pentru accesarea site-ului www.admitere-politie.ro (denumit în cele ce urmează "Site-ul"). Accesul la prezentul Site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român. Pentru utilizarea acestui Site este necesară citirea și acceptarea acestor termeni și condiții în totalitate.

Acest site este sub controlul și este operat de: BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ („PFABFM"), cu sediul în mun. Câmpina, str. Bobîlna, nr.72, jud.Prahova, înregistrată la ORC Prahova sub nr. F29/1148/22.11.2021, CUI 45259332, EUID ROONRC.F29/1148/2021.

BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, prin www.admitere-politie.ro, își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări asupra conținutului site-ului, cât și acordului de utilizare fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când acestea i se cer pentru completarea unui formular de comandă online. În cazul în care www.admitere-politie.ro are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul la serviciile oferite de Site. Restricționarea accesului poate însemna ștergerea/invalidarea oricărei comenzi online și a tuturor informațiilor pe care le conțin acestea și interzicerea accesului la serviciile www.admitere-politie.ro.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

PFABFM respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor.

PFABFM se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

PFABFM nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul PFABFM adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi și/sau pentru activități ulterioare de marketing direct, poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a PFABFM, fie printr-o cerere scrisă trimisă pe adresa mun. Câmpina, str. Bobîlna, nr.72, jud. Prahova, fie printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instrucțiunilor din mesajele de informare (newsletter).

LIMITE ALE UTILIZĂRII SITE-ULUI

Atunci când accesați Site-ul declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri legale. Mai exact vă obligați să:

  • nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu veți permite sau nu veți autoriza vreo terță persoană să foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințătoare, agresivă, defăimătoare, rasistă etc;
  • nu veți desfășura și nu veți permite desfășurarea activităților de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service) - utilizatorii care violează securitatea Site-ului, a sistemelor sau rețelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi acționați în instanță, civil și penal.

Prin accesarea și utilizarea acestui Site declarați că sunteți de acord să exonerați de răspundere și să nu actionați Societatea în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea Site-ului și a Internetului, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), cost, acțiune, proces, pretenție, stricăciune, prejudiciu, cheltuială (inclusiv cheltuieli de judecată) sau altă răspundere, suferită în vreun fel sau provocată direct sau indirect de Societate ca urmare a încălcării sau ignorării de către vizitator a acestor termeni și condiții.

În vederea exercitării drepturilor sus menționate, puteți solicita de la Societate acest lucru, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, pe adresa mun. Câmpina, str. Bobîlna, nr.72, jud. Prahova. Societatea va fi obligată să vă comunice măsurile luate precum și, dacă este cazul, numele terțului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastră, în termen de 30 de zile de la data primirii cererii.

COPYRIGHT

Drepturi de autor: BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum şi orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusivă a PFABFM, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisă navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc şi înstrăinarea către alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adică numai în scop informaţional sau personal. Nicio reproducere a oricărei părţi a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale şi nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicaţii sau site-uri, fie că este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postată pe alt site. PFABFM nu acordă vizitatorilor acestui site niciun fel de licenţă sau drept asupra materialelor postate și/sau descărcate de pe site, precum și în ceea ce priveşte conţinutul și structura prezentului site.

SECURITATE

Informațiile din formularul de comandă și din cel de înregistrare vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc.

www.admitere-politie.ro asigură utilizatorii săi că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terți, decât în cazul în care acest lucru este solicitat de autoritățile publice în baza legilor române. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități, vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

PRODUSE ȘI PREȚURI

Prețurile produselor sau serviciilor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă (cu excepția cazului în care înaintați o comandă online și achitați contravaloarea produsului/serviciului comandat pe baza facturii proforma emisă sau comunicată de către Societate, situație în care prețul de pe factură proforma achitat și detaliile tehnice ale produsului comandat sunt finale). www.admitere-poliție.ro nu garantează descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori.

Pentru evitarea oricăror neplăceri va rugăm apelați la personalul nostru alocat în secțiunea de Contact a acestui site.

CONŢINUTUL SITE-ULUI

Nici o informaţie conţinută în acest site nu constituie o recomandare pentru investire în vreun serviciu și/sau produs oferit de PFABFM sau în BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

Nici BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ si nici angajaţii săi nu pot fi făcuţi răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere sau cheltuială (incluzând, dar fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentală sau pe cale de consecinţă) care poate decurge din accesul sau folosinţa prezentului site.

BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ îşi rezervă dreptul de a face schimbări şi corecturi în prezentul site, atunci când doreşte şi fără o notificare prealabilă.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici etc. În eventualitatea în care prețul serviciului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, BĂDILĂ FLORENTIN MARIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ își rezervă dreptul de a anula oferirea respectivului serviciu și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

DECLARAŢIE DE NON-GARANŢIE

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare" şi "în forma disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor. Societatea nu-şi asumă responsabilitatea pentru niciun produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website care este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi Societatea nu va fi parte şi nu va fi responsabil în niciun fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Niciun sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

DECLARAȚIA DE LIMITARE A RĂSPUNDERII

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Societatea nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din:

  1. utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul;
  2. declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul;
  3. inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut;
  4. leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului;
  5. orice defecte de program, viruşi, „cai troieni" sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de către un terţ; sau (f) orice altă chestiune privind Site-ul, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

COMPENSAŢIE

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi Societatea, pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei declaraţii de către dumneavoastră.

DECLARAŢIE DE RENUNŢARE ŞI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declaraţiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE

Această declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societății în temeiul prezentei declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societate împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societății, instanţelor din România de la sediul Societății sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

LITIGII

Orice litigii ce izvorăsc din utilizarea, vizitarea și/sau efectuarea unei comenzi prin intermediul Site-lui, vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești competente de la sediul PFABFM.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE. TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

INTRODUCERE

În operațiunile de procesare a datelor cu caracter personal pe site-ul www.admitere-politie.ro  se utilizează date cu carater personal cum ar fi:

  • Date despre clienți;
  • Date privind utilizatorii site-ului;
  • Date privind abonații la modulele de consultatii, informările lunare/săptămânale.

Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) este unul dintre cele mai importate acte legislative care afectează în mod direct activitatea de procesare a datelor cu caracter personal a companiei PFABFM Serv SRL („Compania"), cu sediul in mun.Campina, str. Bobîlna, nr.72, jud.Prahova, inregistrata la ORC Prahova sub nr. F29/1148/22.11.2021, CUI 45259332, EUID ROONRC.F29/1148/2021.

DEFINIȚII

"Legislația PDP" înseamnă orice lege, ordonanță, hotărâre, regulament sau legislație secundară emisă de Autoritatea de Supraveghere, privind prelucrarea, confidențialitatea și utilizarea Datelor Personale, aplicabilă serviciilor prestate în baza Contractului, incluzând:

  • Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date ("Legea 677/2001");
  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice ("Legea 506/2004") si orice alt acte normative din România care implementează aceste legi, Directiva 95/46/CE ("Directiva Data Protection") și Directiva 2002/58/CE ("Directiva e-Privacy"); și/sau
  • începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) ("GDPR"), de la data la care acesta va fi aplicabil; și orice alte acte normative naționale date în aplicarea GDPR;
  • orice interpretare judiciară sau administrativă a oricăreia dintre cele de mai sus, orice îndrumări, ghiduri, coduri de practică, coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate sau emise de orice Autoritate de Supraveghere relevantă, pe toata perioada în care sunt în vigoare și aplicabile, și oricăror acte care le modifică, completează sau înlocuiesc în decursul timpului.
  • "Operator date personale" înseamnă Compania și/sau orice client/beneficiar al serviciilor Companiei care determină (individual sau împreună în comun cu alții) scopurile pentru care și modul în care sunt sau vor fi procesate orice date cu caracter personal;
  • "Incidente de Securitate" înseamnă orice încălcare a securității care duce la distrugerea, pierderea, alterarea, dezvăluirea neautorizată, accidentală sau ilegală a oricăror date cu caracter personal sau accesul accidental sau ilegal la orice date cu caracter personal.
  • "Date cu Caracter Personal" înseamnă orice informații transmise Prestatorului prin intermediul testelor încărcate pe platformele Prestatorului individualizate la art.1 de mai sus, legate de o persoană fizică identificată sau identificabilă ("subiectul datelor cu caracter personal") fiind una care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referință la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici pentru identitatea sa fizică, fiziologică, mentală, economică, culturală sau socială, sau altfel după cum este definit în Legislația PDP;
  • "Procesare" înseamnă accesarea, colectarea, obținerea, înregistrarea, deținerea, dezvăluirea, utilizarea, alterarea, anularea, ștergerea sau distrugerea Datelor cu Caracter Personal, sau efectuarea oricărei (oricăror) operațiuni asupra Datelor cu Caracter Personal sau altfel, după cum este definit prin Legislația PDP aplicabilă;
  • "Persoana împuternicită"/"Procesatorul de Date" este reprezentată de Prestator, care asigură prestarea Serviciilor în favoarea Beneficiarului.
  • "Autorităţi de Reglementare" reprezintă „autoritatea de supraveghere" și înseamnă, conform GDPR, o autoritate publică independentă instituită de un stat membru. În România Autoritatea de Reglementare este reprezentată de ANSPDCP.

PRINCIPIILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Principii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, impun ca datele cu caracter personal să fie:

  • prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată („legalitate, echitate și transparență");
  • colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și să nu fie prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri; prelucrarea ulterioară în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice nu este considerate incompatibilă cu scopurile inițiale, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1) din GDPR („limitări legate de scop");
  • adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate („reducerea la minimum a datelor");
  • exacte și, în cazul în care este necesar, să fie actualizate; trebuie să se ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt șterse sau rectificate fără întârziere („exactitate");
  • păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi în măsura în care acestea vor fi prelucrate exclusiv în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1) din GDPR , sub rezerva punerii în aplicare a măsurilor de ordin tehnic și organizatoric adecvate prevăzute în regulamentul GDPR în vederea garantării drepturilor și libertăților persoanei vizate („limitări legate de stocare");
  • prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare („integritate și confidențialitate").

Compania depune toate eforturile să alinieze la aceste principii toate activitățile de prelucrare de date cu caracter personal existente, cât și toate noile procesări pe care aceasta intenționează să le efectueze.

DREPTURILE PERSOANELOR

Persona fizică care accesează acest site sub incidența GDPR are următoarele drepturi:

  • prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată („legalitate, echitate și transparență");
  • colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și să nu fie prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;
  • prelucrarea ulterioară în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice nu este considerate incompatibilă cu scopurile inițiale, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1) din GDPR („limitări legate de scop");
  • adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate („reducerea la minimum a datelor");
  • exacte și, în cazul în care este necesar, să fie actualizate; trebuie să se ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt șterse sau rectificate fără întârziere („exactitate");
  • păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi în măsura în care acestea vor fi prelucrate exclusiv în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1) din GDPR , sub rezerva punerii în aplicare a măsurilor de ordin tehnic și organizatoric adecvate prevăzute în regulamentul GDPR în vederea garantării drepturilor și libertăților persoanei vizate („limitări legate de stocare");
  • prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare („integritate și confidențialitate").

Toate drepturile de mai sus sunt susținute de proceduri distincte elaborate la nivelul companiei noastre conform cerințelor stricte ale GDPR și conform termenelor limită definite în aceasta.

Termenele stabilite de GDPR pentru exercitarea drepturilor persoanelor vizate și/sau pentru a da curs solicitărilor acestora și/sau pentru a răspunde sunt variate, astfel:

  • Dreptul persoanei fizice | Termen de obținere consimțământ/informare/exercitare drept și/sau de furnizare răspuns
  • Dreptul de a fi informat | Când datele sunt colectate
  • Dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal | Se poate exercita oricând pe durata procesării și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice
  • Dreptul de a actualiza datele cu caracter personal | Se poate exercita oricând pe durata procesării, se implementează imediat și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice
  • Dreptul de a cere ștergerea datelor cu caracter personal | Se poate exercita oricând pe durata procesării, se implementează imediat și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice
  • Dreptul de a cere restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal | Se poate exercita oricând pe durata procesării, se implementează imediat și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice
  • Dreptul de a-și porta datele cu caracter personal | Se poate exercita oricând pe durata procesării și se furnizează răspuns/soluție de implementare într-un interval rezonabil (cât mai repede)
  • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal | Se poate exercita oricând pe durata procesării și se implementează imediat
  • Drepturi cu privire la procesarea automată a datelor cu caracter personal | Nu sunt specificate

LEGALITATEA PRELUCRĂRII

Compania procesează datele dvs. cu caracter personal pe acest site doar în următoarele condiții:

  • Dacă persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  • Atunci când prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract;
  • Atunci când prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului;
  • Atunci când prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice;
  • Atunci când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau care rezultă din exercitarea autorității publice cu care este învestit operatorul;
  • Atunci când prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesită protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizată este un copil.

PERSOANELE ÎMPUTERNICITE ALE OPERATORULUI

Compania se va asigura în orice moment că toate operațiunile ce vizează procesări de date cu caracter personal să fie reglementate prin contracte scrise încheiate între operator și persoanele împuternicite sau între operatorii asociați, după caz. Toate aceste contracte vor respecta cerințele și clauzele expres impuse de GDPR.

INCIDENTE DE SECURITATE

În caz de incident de securitate a Datelor cu Caracter Personal:

  • vă va informa cu privire la apariția oricărui incident de securitate în care sunt implicate datele dvs. cu caracter personal;
  • va investiga asupra încălcării securității Datelor;
  • va lua măsuri rezonabile pentru a diminua efectele și a micșora orice daună care rezultă din Incidentul de Securitate, precum și măsuri rezonabile pentru a împiedica reapariția unei asemenea încălcări a securității datelor;
  • va dezvolta și executa un plan de reacție pentru a contracara Incidentul de Securitate;
  • va informa autorităților relevante de reglementare în termen de 24 de ore de la apariția incidentului de securitate.

CERINȚE DE CONFORMITATE GDPR

Următoarele acțiuni sunt utilizate de Companie pentru a se alinia la principiile GDPR. Toate acțiunile de mai jos sunt revizuite în mod frecvent pentru a respecta toate cerințele GDPR:

  1. Compania se va asigura în mod frecvent că există în orice moment un temei legal justificat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;
  2. Un responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal este numit în cazul în care există această cerință;
  3. Toți angajații operatorului respectă principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  4. Toți angajații operatorului au fost instruiți cu privire la procesarea datelor cu caracter personal;
  5. Se obține consimțământul explicit al consumatorului privind procesarea datelor cu caracter personal;
  6. Se auditează în mod frecvent toate politicile de conformitate pentru a respecta cerințele GDPR;
  7. Următoarele elemente sunt documentate temeinic în procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal:
  8. Numele organizației în calitate de operator de date cu caracter personal;
  9. Scopul pentru care sunt realizate prelucrările;
  10. Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate;
  11. Termene de stocare/arhivare a datelor cu caracter personal;
  12. Politici de securitate cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal.